La deixalleria de Sant Celoni participa en l'activitat Deixallibres

Del 17 al 25 de novembre es recuperaran llibres perquè altres usuaris puguin tornar-los a llegir

Redacció
17 de novembre del 2012
Actualitzat el 18 de gener del 2017 a les 17:21h
Un munt de llibres.
Un munt de llibres. | Isabel Palà
Un munt de llibres. Foto: Isabel Palà

La deixalleria de Sant Celoni participa en l'activitat Deixallibres, organitzada pel Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental. L'objectiu del Deixallibres és recuperar llibres usats provinents de les instal·lacions de la xarxa de deixalleries comarcals i donar-los vida perquè puguin tornar a ser llegits. L'any passat es va realitzar la mateixa activitat i es van recuperar més de 2.200 exemplars, que els usuaris i les usuàries de les deixalleries comarcals van poder tornar a llegir.


Aquest acte es celebra dins el marc de la IV Setmana Europea de la Prevenció de Residus que es duu a terme del 17 al 25 de novembre i que té com a objectiu donar a conèixer iniciatives de prevenció de residus a tot Europa. L'agenda de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus d'aquest any està disponible a http://www.arc.cat/webarc/jsp/prevencio/ca/cercar.jsf
 
A més, l'Ajuntament de Sant Celoni en el marc de la setmana europea de la prevenció de residus, organitza aquest dissabte 17 de novembre una visita a la planta de compostatge de Granollers. Durant la visita es podrà conèixer el destí de la brossa que va al contenidor marró, l'orgànica i descobrir com d'un residu es passa a un producte aprofitable: el compost.