L'Ajuntament de Llinars del Vallès crea el «Reconeixement Jove 2020»

Un jurat format per representants del consistori i de l'àmbit associatiu de Llinars del Vallès i una consulta popular decidiran les candidatures guanyadores guanyadors

Impulsen el Reconeixement Jove 2020 a Llinars del Vallè
Impulsen el Reconeixement Jove 2020 a Llinars del Vallè
Redacció
27 de novembre del 2020
Actualitzat a les 10:51h

La regidoria de Joventut de l'Ajuntament ha creat el "Reconeixement Jove 2020 de Llinars del Vallès" per tal de donar visibilitat i valor a joves nascuts i nascudes o residents a Llinars que destaquin en qualsevol àmbit. Podran optar a aquest reconeixement els i les joves entre 12 i 30 anys que els compleixin aquest any i que el seu lloc de naixement o residència sigui Llinars del Vallès.

Per conèixer les bases per a poder presentar les candidatures es pot accedir al web municipal on es detalla requisits, on s'ha de fer la presentació i la data màxima de lliurament. També s'haurà de fer una explicació de mèrits en qualsevol àmbit.

La valoració de les candidatures i l'atorgament de premis els farà
un jurat format per representants del consistori i de l’àmbit associatiu de Llinars del Vallès. També s'obrirà una consulta popularEl jurat pot declarar desert el o els premis.

Els/les dos joves que obtinguin més punts (màxim 100 punts) seran els que obtinguin el Reconeixement Jove 2020 de Llinars del Vallès, que consisteix en un val de compra per cada premiat a les botigues associades a la UBIC Llinars valorat en 150 euros.

Es farà lliurament dels premis en un acte organitzat per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Llinars del Vallès el dimecres 23 de desembre de 2020. En cas que no es pugui dur a terme de manera presencial per la situació actual, s'informarà com es procedirà el lliurement de premis.