L'Ajuntament de Vallgorguina commemora el Dia Internacional per l'eliminació de la Violència

Treballadores i treballadors s'han concentrat davant el consistori on s'ha llegit el manifest

Lectura del manifest del 25-N 2020 a Vallgorguina
Lectura del manifest del 25-N 2020 a Vallgorguina | XBM
Redacció
25 de novembre del 2020
Actualitzat a les 14:43h

Treballadores i treballadors de l’Ajuntament de Vallgorguina s’han aplegat aquest migdia davant l’edifici per commemorar el 25N, Dia Internacional per a l’eliminació de les violències masclistes. En el decurs de l’acte s’ha llegit un manifest, a càrrec de la secretària de l’Ajuntament.

“El motiu rau en la desigualtat que encara existeix entre homes i dones, que prové del patriarcat que encara impera a la nostra societat i que situa en una situació jer´àrquicament inferior les dones vers els homes”.

Malauradament, amb la Covid-19 i el confinament que ens ha tocat viure per fer front a aquesta pandèmia, s’ha vist incrementat el nombre d’agressions per viol`¡encia masclista. “Per això no ens hem d’aturar. Cal enfortir l’estratègia i el compromís comú per erradicar totes les formes de violència masclista. les que es produeixen en l’àmbit de la parella i ex-parella o en l’àmbit familiar”.

“És per això que avui tornem a ser aquí. Per condemnar i denunciar una vegada més qualsevol tipus de violència vers les dones. Les dones, però, no volem ser valentes, volem ser lliures. Lliures per decidir per nosaltres mateixes, lliures per poder viure amb igualtat de condicions, lliures per decidir sobre el nostre propi cos”.

Arxivat a