La celonina Magalí Miracle amb El Homrani a la candidatura d'ERC del Vallès Oriental

L'actual conseller de Treball, Afers Socials i Famílies ha obtingut la validació d'un 77 per cent de la militància present al Congrés Comarcal celebrat aquest cap de setmana

Congrés telemàtic d'ERCdel Vallès Oriental  aquest cap de setmana
Congrés telemàtic d'ERCdel Vallès Oriental aquest cap de setmana | ERC Vallès Oriental
Redacció
23 de novembre del 2020
Actualitzat a les 16:32h
La federació d'Esquerra Republicana del Vallès Oriental ha escollit Chakir El Homrani candidat comarcal a les eleccions del Parlament de Catalunya del proper 14 de febrer. L'actual conseller de Treball, Afers Socials i Famílies ha obtingut la validació d'un 77 per cent de la militància present al Congrés Comarcal celebrat aquest dissabte 21 de novembre amb 125 assistents per videoconferència.

El Homrani, únic candidat a liderar la comarca, ha demanat els suports al·legant que "ara com mai tenim la necessitat de servir el país, de respondre a les incerteses de la ciutadania. Ara més que mai el país necessita el lideratge d'Esquerra Republicana". Per El Homrani, ERC és el partit amb "més cara femenina, amb les candidates Marta Vilalta, Teresa Jordà i Raquel Sans, i el més fort en militància i estructura territorial".

La resta de candidatures escollides per a la llista electoral republicana representen, a parer del partit republicà, la pluralitat de la comarca: la regidora de Caldes de Montbui Ángeles Llive ha estat la més votada, seguida per l'alcalde de Bigues i Riells, Joan Galiano. Mollet del Vallès comptarà amb la veu d'Isabel Padilla i també hi figuraran la regidora de Sant Celoni Magalí Miracle i el militant Albert Valls de Cardedeu. La celonina Magalí Miracle, implicada en lluites socials, ha manifestat l'orgull de compartir candidatura amb El Homrani, que treballa incansablement pel benestar de la gent.
 
Arxivat a