recapte aliments

El PSC de Sant Celoni i La Batllòria dona 1.000 euros a Creu Roja per a comprar producte fresc

Els productes, que es repartiran entre els més necessitats, s'adquiriran en comerços locals

per Redacció , 23 de novembre de 2020 a les 09:38 |
Donació monetària del PSC a Creu Roja Sant Celoni per a l'adquisició d'aliments frescos | Jordi Purtí / arxiu
La pandèmia de la Covid-19 i les seves derivades socials i econòmiques, si bé han tingut una incidència en tots els nivells socioeconòmics de la població, han estat especialment devastadores amb aquelles persones i famílies amb menys recursos.

És per aquest motiu que en aquest any més que en cap altre seran fonamentals les campanyes de recapte d'aliments, que experimenten el seu punt més àlgid a mesura que s'apropa Nadal.


El PSC de Sant Celoni i la Batllòria s'ha volgut sumar a aquestes iniciatives donant un total de 1.000 euros a Creu Roja per a adquirir aliments frescos i repartir-los entre les persones més necessitades. Des de la formació apunten que ara és més important que mai que les institucions, els partits polítics i els representants de la ciutadania donin exemple i es mantinguin al costat dels més vulnerables.

Des del PSC es pretén, amb aquesta acció, fer una crida a la solidaritat de tots els que puguin per a donar un cop demà als que més ho necessiten. A més, s'ha acordat amb Creu Roja que els aliments s'adquireixin en botigues de Sant Celoni, donant un impuls al comerç local, que es troba també en una situació límit.

 

Arxivat a:
Municipis
Participació