Joan Colomo i Els Catarres, en el CD de La Marató de TV3

el músic de Sant Celoni versiona en català un dels èxits d'Azúcar Moreno, 'Solo se vive una vez' i el grup d'Aiguafreda interpreta un tema original

NacioGranollers.cat
16 de novembre del 2012
576_1353079367vallesoriental_elscatarres_vdeo_tv3
576_1353079367vallesoriental_elscatarres_vdeo_tv3 | TV3


El disc de La Marató
, que es vendrà per 10 euros el diumenge 2 de desembre amb els diaris que s'editen a Catalunya per recaptar diners per a la lluita contra el càncer, inclou en aquesta ocasió 18 temes, interpretats per 21 artistes diferents. Entre els grups i cantants que participen en el disc, hi ha Els Catarres d'Aiguafreda, que interpreten un tema original compost per a l'ocasió, Obre els ulls, acompanyats d'un cor format per 1.551 nens de 41 escoles catalanes.

També ha enregistrat una peça per al disc de La Marató el músic de Sant Celoni Joan Colomo. Provinent de la banda hardcore Unfinished Sympathy, Colomo constata que d'ell se'n pot esperar sempre el més inesperat, i ho fa versionant al català un dels èxits de les Azucar Moreno: Solo se vive una vez.

La proposta musical, a més de les cançons originals com la d'Els Catarres, és la mateixa de cada edició: versionar en català peces d'estils i gèneres diferents. Aquest any, 15 de les 18 cançons s'han adaptat al català per primera vegada. Miguel Bosé, acompanyat de la cantant de La Porta dels Somnis, Virgínia Martínez, i de l'Orfeó Català, interpretaran el tema dels Lax'n'Busto Tornarem, mentre que Alejandro Sanz cantarà la traducció al català que Joan Manuel Serrat ha fet del seu tema No me compares, i que es titula No m'equiparis. També apareixen al disc Txarango, Miguel Poveda i Loquillo, entre altres.