Óscar Gutiérrez també guanya a Jerez i reforça el seu bicampionat estatal de Superbike

El pilot palauenc ha tancat la temporada amb 9 victòries, 9 pole i 10 podis en les 12 carreres del campionat

Óscar Gutiérrez ja és bicampió estatal de Superbike
Óscar Gutiérrez ja és bicampió estatal de Superbike | Andotrans Team Torrentó
Redacció
10 de novembre del 2020
Actualitzat a les 11:59h
El pilot de Santa Maria de Palautordera, Óscar Gutiérrez, va afrontar la sisena i última cita del Campionat d'Espanya de Superbikes (ESBK), modalitat Supesrport, amb la tranquil·litat de disputar-la amb el campionat a la butxaca aconseguit en el penúltim compromís al circuit de Navarra. Les darreres curses es van celebrar aquest darrer cap de setmana del 7 i 8 de novembre al circuit de Jerez - Ángel Nieto.

Amb tot i això, el pilot d'Andotrans Team Torrentó va sortir a l'asfalt del circuit andalús amb l'objectiu de continuar sumant victòries. Els entrenaments lliures es van fer en condicions de pluja durant les dues jornades. Els entrenaments cronometrats de dissabte per marcar  la posició de la graella de la carrera de la tarda es van fer en condicions mixtes per situar-se en desena posició.

En la carrera de dissabte a la tarda, Óscar Gutiérrez sortia des de la quarta línia de graella, rodant a bon ritme i de manera constant fins acabar la carrera en el segon lloc amb un temps d'1.44.864.

El diumenge 8 de novembre, amb la carrera de només tres hores, el Warm-up va servir per tenir bones sensacions. Gutiérrez, des d'un principi es va col·locar al capdavant tirant d'una carrera amb un ritme molt ràpid fins a creuar la bandera de quadres en primera posició amb un temps d'1.44.153. En el còmput total del campionat el de Santa Maria de Palautordera ha guanyat nou carreres de les dotze disputades, amb un total de 250 punts dels 300 possibles, i deixant un marge de 81 punts respecte al segon classificat.

Ha estat un any brillant per a l'Andotrans Team Torrentó i Óscar Gutiérrez, que han fet possible ser per segona vegada consecutiva campions d'Espanya de Superbike. Tots dos s'han emportat el títol acumulant 9 victòries, 9 poles i 10 podis en un total de 12 carreres.

"Molt feliç d'acabar la temporada així, amb una altra victòria. Vaig sortir molt concentrat i vaig imposar el meu ritme de principi a fi. Agrair una vegada més l'excel·lent treball de l'equip, els espònsors, la família i tota la gent que ens dona suport. Ara ja toca pensar en el projecte de l'any 2021", va manifestar Óscar Gutiérrez al final de la carrera.