La PAHC Baix Montseny demana ajuda econòmica per seguir lluitant per un habitatge digne per a tothom

Gran part dels diners que obtinguin amb aquesta recollida serviran per arribar allà on l'administració local i els serveis socials no arriben

Activistes de la PAHC Baix Montseny defensant un desnonament a Breda
Activistes de la PAHC Baix Montseny defensant un desnonament a Breda | ACN
Redacció
30 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 10:51h
"Som a les portes d'una crisi que es preveu molt dura i la situació actual en relació a l'habitatge és crítica", així és com comença un comunicat que ha emès la Plataforma d'Afectades per l'Habitatge i el Capitalisme del Baix Montseny (PAHC). Recorda que l'entitat treballa per garantir garantir el dret a un habitatge digne de tota la població. "Pensem que la millor forma de trobar solucions reals a la situació de vulnerabilitat que molta gent vivim és lluitant conjuntament, i que només amb la força col·lectiva podrem fer front a la situació d’emergència actual."

La PAHC fa més de vuit anys que lluita a la comarca i han treballat i resolt centenars de casos a través de l'assemblea. Per tot plegat, estan convençudes que és imprescindible teixir xarxes entre veïnes i construir vincles de suport mutu "que ens ajudin a garantir una vida digna per tothom, amb estima i respecte: una vida que valgui la pena de ser viscuda."

Diuen que són conscients que aquesta crisi i la situació actual no afecta a tothom per igual. És per això que proposen que, les persones que puguin, faci una aportació econòmica a la Plataforma. "La nostra única entrada de diners regular és la venda de samarretes, i actualment no estem generant el fons econòmic necessari per seguir ajudant les persones més necessitades en els moments més crítics."

Gran part dels diners que obtinguin amb aquesta recollida serviran per arribar allà on l'administració local i els serveis socials no arriben, sovint per falta de pressupost, però tot sovint també per falta de voluntat política: persones sense papers, gent gran en situacions d'extrema vulnerabilitat, famílies que viuen en condicions indignes.
 
Les donacions es poden fer:
- Fent un ingrés al número de compte ES71 2100 3019 1521 0424 8743 amb el concepte aportacióPAHC
- En metàl·lic, a qualsevol assemblea de la PAHC: 1r, 2n i 4t divendres de mes a les 18:30 h al Bloc Caliu (c. Eivissa, 1)