El vallgorguinenc Jordi Mas treu al mercat el primer ou saludable

El director general del Grup Álvarez Camacho assenyala que Ovoplus té el 70% menys de colesterol i 45% menys de calories

D'esquerra a dreta: Luís Álvarez (director de producció), Patrocinio Álvarez (directora de finances), Jordi Mas (director general), Federico Álvarez (director de compres), José Maria Álvarez (director comercial
D'esquerra a dreta: Luís Álvarez (director de producció), Patrocinio Álvarez (directora de finances), Jordi Mas (director general), Federico Álvarez (director de compres), José Maria Álvarez (director comercial | Álvarez Camacho
Redacció
26 d'octubre del 2020
Actualitzat el 27 d'octubre a les 8:56h
L'empresa andalusa Álvarez Camacho que té a l'empresari de Vallgorguina, Jordi Mas, com a director general ha fet aquest dilluns 26 d'octubre el llançament oficial al mercat del que es considera "el primer ou natural saludable del món", l'Ovoplus, motiu pel qual s'ha patentat a nivell mundial després de dedicar-hi mesos d'estudis i recerques i invertir-hi més d'un milió d'euros. El resultat final és un ou natural amb el 70% menys de colesterol i 45% menys de calories, el qual aporta nombrosos avantatges al consumidor.

Ovoplus es presenta sense cap mena de colorant, conservant, ni additiu, ja que és ou natural 100%, pasteuritzat i sense part del colesterol i les calories gràcies al procés industrial que s'ha patentat.

Amb aquesta innovació, Álvarez Camacho es converteix en el primer ovoproductor del món que crea una línia saludable. Jordi Mas, un dels artífexs d'aquesta aposta, destaca la bona acceptació que està tenint Ovoplus en el sector de l'hostaleria nacional, amb acords amb diversos grups hostalers i de restauració que començaran a oferir productes amb ou saludable i en les grans superfícies més importants de venda domèstica.

La novetat ha estat molt ben acceptada en mercats internacionals com els Estats Units, Xile, Polònia, Alemanya, Itàlia, França o Grècia i estant molt avançat un acord amb el Regne Unit amb la principal empresa alimentària que ha catalogat Ovoplus com un ou excel·lent per la seva qualitat, color, textura i sabor, a més de l'entrada en els principals supermercats portuguesos.

El director general del grup, Jordi Mas, ha indicat que Ovoplus és la primera referència de la nova línia saludable que ha creat el Grup Álvarez Camacho i estan en camí la creació de quatre referències més en les quals col·laboraran la Junta d'Andalusia i diferents laboratoris internacionals.
Arxivat a