Es tallen dos accessos al Parc Natural del Montseny per evitar la massificació

Aquesta setmana ja es va anunciar que s'impediria l'accés als parcs naturals quan els aparcaments fossin plens

Aparcament del Parc Natural del Montseny a Santa Fe
Aparcament del Parc Natural del Montseny a Santa Fe | Ricard Badia
Redacció
24 d'octubre del 2020
Actualitzat a la 13:28h
El Servei Català de Trànsit de la Generalitat de Catalunya ha informat aquert migdia que per requeriment del centre superior de coordinació i informació de l'estructura de protecció civil de Catalunya (CECAT) s'han tallat els accessos al parc Natural del Montseny en diversos punts de regulació.

Des de tres quarts de deu del matí el trànsit s'ha tallat a la carretera BV-5114 d'enllaç amb la BV-5119, abans de Campins i la carretera BV-5301, en el quilòmetre 7,1 passat Sant Esteve de Palautordera.

També s'han tallat accessos al parc natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, a la carretera BV-122, km 7,1 passat Matadepera.

La massificació als parcs naturals i també les mostres d'incivisme són qüestions que fa temps que preocupen a la gent del territori i dijous d'aquesta setmana tant la presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, com el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, ja van avançar que a partir d'aquest cap de setmana es tallarien els accessos una vegada els aparcament estiguessin al complet del seu aforament.