Carme Rosell rep el guardó Bosquerola de l'any 2020

S'ha lliurat en el marc de la VI Setmana del Bosc de Sant Celoni

D'esquerra a dreta: Joaquim Deulofeu, Carme Rosell, Martí Boada, Raül Garcia i Magalí Miracle
D'esquerra a dreta: Joaquim Deulofeu, Carme Rosell, Martí Boada, Raül Garcia i Magalí Miracle | Aj Sant Celoni
Redacció
21 d'octubre del 2020
Actualitzat el 18 d'octubre del 2023 a la 13:21h
La crisi sanitària del coronavirus ho ha canviat tot i res és pot fer tal com ho havíem conegut fins ara. La VI Setmana del Bosc tampoc no se n'ha escapat d'aquesta "nova normalitat", encara que sí que ha estat possible programar algunes activitats com és el cas del lliurament del guardó Bosquerola de l'any 2020 que, en aquesta sisena edició, s'ha concedit a Carme Rosell, doctora en biologia especialitzada en la conservació de biodiversitat i la prevenció de conflictes amb la fauna.

El lliurament, al Teatre Ateneu i no pas als jardins de la Rectoria Vella com era costum, es va fer dissabte de la setmana passada amb un públic assistent amb inscripció prèvia i la presència de l'alcalde de Sant Celoni, Raül Garcia; la regidora i 1a tinenta d'alcalde Magalí Miracle; el director del Cercle Econòmic i Social Baix Montseny, Joaquim Deulofeu, i el doctor en ciències ambientals celoní Martí Boada. L'acte inaugural de la VI Setmana del Bosc es va completar amb un concert dirigit per Josep Maria Aparicio i un espectacle de dansa de la Factoria Mascaró.

Altres activitats que s'han pogut programar emmarcades en el context de la Setmana del Bosc són la passejada guiada per conèixer i comprendre el bosc, amb Martí Boada; la xerrada virtual Com hem arribat fins aquí i què hem de fer per anar en direcció contrària, amb Jordi Bonet Beltran; la conferència virtual Relacions amb el clima. Emergència climàtica i pandèmica, amb Tomàs Molina; i la conferència virtual Biodiversitat i pandèmies, amb Jordi Serra Cobo.
 

Visita guiada al bosc amb Martí Boada Foto: Jordi Purtí





 
Arxivat a