Óscar Gutiérrez campió d'Espanya de Superbike per segon any consecutiu

El pilot palauenc també guanya a Navarra i aconsegueix el títol quan encara queden les carreres del circuit de Jerez

Óscar Gutiérrez altra vegada campió d'Espanya de Superbike
Óscar Gutiérrez altra vegada campió d'Espanya de Superbike | Andotrans Team Torrentó
Redacció
19 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 17:39h
El pilot de motos de Santa Maria de Palautordera, Óscar Gutiérrez s'ha proclamat campió d'Espanya de Superbikes (ESBK) en la categoria de Supersport 600, per segon any consecutiu després de guanyar les curses que aquest cap de setmana s'han disputat al circuit de Navarra, Los Arcos. Gutiérrez ha guanyat de nou el campionat amb Andotrans Team Torrentó i quan encara queda per disputar les curses del circuit de Jerez per tancar el campionat 2020 elsa dies 7 i 8 de novembre.
 
Pel palauenc ha estat altra vegada un cap de setmana rodó demostrant ser el pilot més constant. L'equip arribava a la penúltima ronda liderant el campionat i superant en 44 punts al segon classificat. El dissabte, després d'haver completat els entrenaments lliures del dijous i divendres, es disputava la classificació i la primera carrera del cap de setmana. En els entrenaments cronometrats, Óscar Gutiérrez aconseguia la tercera posició amb un temps d'1.42.464.
 
En carrera, Gutiérrez va sortir des de la primera línia de graella i després de mantenir una forta baralla amb els seus rivals aconseguia travessar línia de meta en primera posició i aconseguint la seva setena victòria de la temporada i tenir més a prop repetir el seu segon títol consecutiu.
 
El diumenge després d'una volta, la carrera es va parar per una bandera vermella que després es va reprendre a 11 voltes. Óscar Gutiérrez, aconseguint una bona sortida es va col·locar al cap de la cursa, marcant distància respecte al segon i finalment, passant primer per la línia de meta i a +0.868 dècimes del pilot competidor, aconseguint la seva vuitena victòria de la temporada i per segona vegada consecutiva, el títol de campió d'Espanya.
 
"Els dos millors anys de la meva vida"
 
"Per fi ho hem aconseguit!. Han estat els dos millors anys de la meva vida. Hem treballat molt bé durant tot el cap de setmana, lluitant cada victòria i pujant al pòdium en cada carrera com a guanyadors. Només em queda agrair una vegada més a l'equip, per l'excel·lent treball que han fet durant tots aquests dies, a la meva família, als espònsors i a tota la gent que em dona suport i fa que tot això sigui possible. Ara queden dues carreres més a Jerez, intentarem seguir en aquesta línia i a veure si podem tornar a lluitar per la victòria.", ha manifestat Óscar Gutiérrez després d'aconseguir aquest segon campionat estatal.