La Setmana del Bosc s'inaugurarà amb un espectacle dirigit per Josep Maria Aparicio i la dansa de la Factoria Mascaró

En aquest acte, al Teatre Ateneu de Sant Celoni, també es farà el lliurament del Premi Bosquerol de l'Any

Mostra de l'exposició emmarcada en la Setmana del Bosc que es pot visitar a Can Ramis
Mostra de l'exposició emmarcada en la Setmana del Bosc que es pot visitar a Can Ramis | NBM
Redacció
14 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 12:25h
La Setmana del Bosc 2020 s'inaugurarà aquest dissabte vinent, dia 17, amb un espectacle de música i dansa dirigit per Josep Maria Aparicio, titulat Dum, dum... Dum, dum, una recreació del batec de la terra, del bosc i del cor, un batec obstinat de la percussió que ens submergirà en diversos estats vitals i emocionals, amb instruments fets bàsicament de fusta, per d'alguna manera tornar al bosc el que d'ell n'ha sorgit. Tot seguit, es farà lliurament del premi Bosquerol de l'Any; i finalment, es presentarà l'espectacle de dansa Camins i corriols a càrrec de la Companyia Factoria Mascaró. L'entrada és gratuïta i les places són limitades. Reserveu la vostra entrada aquest enllaç.

L'actual situació d'emergència sanitària ha obligat a adaptar un esdeveniment que aplega diferents activitats al llarg de la setmana i que culmina amb la celebració de la Fira del Bosc, un espai de trobada per a moltes persones que es dediquen a diverses activitats relacionades amb el bosc i que esperen aquestes dates per mostrar els seus productes, projectes i la seva manera de treballar a tothom que s'hi vulgui acostar.

Tot i la dificultat de fer aquest tipus d'esdeveniments de la forma tradicional, no s'ha volgut perdre l'oportunitat de continuar celebrant aquesta trobada amb actes presencials i en línia. Consulteu el programa  i reserveu la vostra plaça o entrada aquí

 

Arxivat a