Mor un treballador de Magneti Marelli a Santpedor després de patir un tall a l'abdomen amb una màquina

La víctima és un veí de Sant Fruitós de Bages de 44 anys d'edat

L'accident s'ha pro0duït a l'empresa Magneti Marelli
L'accident s'ha pro0duït a l'empresa Magneti Marelli | Web
Redacció
06 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 16:58h
Un veí de Sant fruitós de Bages de 44 anys ha mort aquest migdia mentre treballava a l'empresa Magneti Marelli del polígon santa Anna II de Santpedor, segons han informat els Mossos d'Esquadra.

Els fets han passat quan el treballador estava manipulant una màquina de la cadena de muntatge de l'empresa i aquesta li ha produït un tall profund a la zona de l'abdomen. Tot i la ràpida actuació dels serveis d'emergències no s'ha pogut fer res per salvar la vida de l'home.

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Manresa han rebut l'avís aquest dimarts poc abans de 3/4 d'1 del migdia. Llavors es deia que un home que estava treballant en un empresa de recanvis de Santpedor estava greument ferit.

Al lloc dels fets s'hi han traslladat diverses patrulles de la comissaria de Manresa i diverses unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques.

Els mossos han posat els fets en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, d'acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.

Aquest accident coincideix en el temps amb l'aturada dels treballadors de la planta que la multinacional italiana té a Llinars del Vallès.