Eva Andrés i Núria Marés, regidores del govern municipal de Breda, renuncien al càrrec

Els seus llocs l'ocuparan Ferran Palau i Rosa Fugarolas

Redacció
06 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 16:36h
D'esquerra a dreta: Eva Andrés i Núries Marés. Han renunciat com a regidores de l'Ajuntament de Breda
D'esquerra a dreta: Eva Andrés i Núries Marés. Han renunciat com a regidores de l'Ajuntament de Breda | ERC Breda
La sessió plenària de l'Ajuntament de Breda d'aquesta nit passada, celebrada excepcionalment a l'Espai Jove, ha tingut com un dels fets més rellevants la renúncia dues regidores de l'equip de govern que té ERC amb majoria absoluta. Es tracta, per una banda, d'Eva Andrés, número dos de la candidatura i regidora de Participació ciutadana, TIC, educació i joventut. I, per altra banda, Núria Marés, número quatre de la llista republicana i fins ara regidora de Festes i Igualtat. Els motius argumentats són personals i professionals.

Els llocs vacants que deixen les dues regidores sortints els ocuparan, respectivament, Ferran Palau que era el número nou de la candidatura d'ERC-AM i Rosa Fugarolas que estava situada com a primera suplent. El nomanet del nou regidor i la nova regidora tindrà lloc  al proper ple municipal ordinari que celebri l'Ajuntament de Breda.

D'altra banda, en l'apartat de mocions, se'n presenten tres: moció manifest dels ajuntaments del Parc Natural del Montseny, presentada pel grup municipal d'ERC i aprovada per unanimitat; moció de rebuig a la decisió del Tribunal Suprem d'inhabilitació del President de la Generalitat de Catalunya, presentada conjuntament pels grups d'ERC, JXCAT i CUP, aprovada amb els vots d'aquests tres grups i el vot en contra del PSC i Moció en suport de la iniciativa legislativa popular de proposta de llei de declaració del Parc Natural del Montseny, de paratges naturals d'interès nacional i de reserves naturals integrals, presentada pel grup de la CUP i aprovada per unanimitat.