Varietat de personalitats artístiques en el VII Festival Internacional de Pallasses del Circ Cric

La Marató de Pallasses va centrar la programació de divendres i la nord-americana Laura Herts presenta aquest dissabte l'espectacle Live

Festival Internacional de Pallasses a Sant Esteve de Palautordera
Festival Internacional de Pallasses a Sant Esteve de Palautordera | Josep Maria Montaner
03 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 8:46h
La directora del Festival Internacional de Pallasses del Circ Cric, Montserrat Trias, ho va recordar abans de començar la funció "Estem en temps de Covid-19 i ens hi hem d'adaptar". El primer contratemps ja va ser haver de posposar-lo del juny a l'octubre. La crisi sanitària del coronavirus, però, no és l'únic entrebanc que l'organització ha de superar aquests dies, ja que ni el fred, ni el vent, ni la pluja tampoc no s'han volgut perdre la setena edició del Festival i ha obligat sobre la marxa canviar d'escenaris.

I això, precisament, és el que va passar ahir divendres amb la Marató de Pallasses que de la plaça Joan Serra, en ple centre de Sant Esteve de Palautordera es va haver de traslladar a una de les carpes del Circ Cric en ple Parc Natural del Montseny. L'espectacle, com era d'esperar no va decebre el públic incondicional assistent que omplia tot l'espai disponible. 

Aten Soria (castella la Manxa) i Merche Ochoa van conduir un una marató dividida en tres sessions en les que un bon nombre d'artistes van poder mostrar, en intervencions de set minuts, el ventall de personalitats de les pallasses. Totes i cadascuna diferents i a la vegada úniques. La jornada d'aquest divendres es va completar amb la participació de la Cia Pepa Plana amb l'espetacle Veus que no veus i el Cabaret Golfo per tancar.

Un cap de setmana farcit

El VII Festival de Pallasses s'allargarà fins diumenege. Per avui dissabte 3 d'octubre hi haurà l'actuació de la belga Rachel Ponsonby que presenta l'espectacle Cirko Flora; la suïssa-brasilera Jessica Arpin presentarà Kalabazi; l'andalusa Lola Mento oferirà Lolamentando; la Cia Iluya posarà sobre l'escenari Jet Lag; la nord-americada Laura Herts presentaràLive; i la jornada s'acabarà amb Cabaret Golfo amb Brunete Bros que presenten Mama Calyso i les remeis exòtiques.

I per demà diumenge 4 d'octubre Les Pedettes varietés presenten Jo vull ser; La Cia Anna Confetti porten l'espectacle A la fresca; La Ci.a Maite Guevara oferirà ¡Qué buen día!; i Las Kakofónicas clausuraran el VII Festival de Pallasses amb l'espectacle La inauguración.