Els socialistes del Baix Montseny decisius en la nova executiva del PSC de la Selva Sud

Està presidida pel bredenc Antoni Marín i té a les riallenques Núria Ruiz i Cristina Martínez com a secretària d'organització i consellera de serveis, respectivament

Redacció
02 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 12:13h
D'esquerra a dreta: Cristina Martínez, Toni Marín i Núria Ruíz
D'esquerra a dreta: Cristina Martínez, Toni Marín i Núria Ruíz | NBM / arxiu
El Baix Montseny té un pes molt important dintre de la nova executiva de l'agrupació del PSC de la Selva Sud rebovada per unanimitat recentment. D'aquesta manera el primer secretari de l'agrupació és Toni Marín, cap de llista dels socialistes a les eleccions municipals a Breda i ara regidor de l'Ajuntament d'aquest municipi. Marín és administratiu al Consell Audiovisual de Catalunya (CAC) i durant molt de temps havia estat autònom. Marín ha valorat que som "un grup de militants amb molta empenta i il·lusió, on en els últims mesos hem vist créixer la nostra agrupació amb noves incorporacions de tot els pobles. Els nostres objectius són acompanyar els grups municipals i tenir presència a tots els pobles de la Selva Sud”.

Marín formarà tàndem amb altres dues militants socialistes del Baix Montseny. Per una banda, la riellenca Núria Ruíz, que serà la secretària d'organització de l'agrupació. Ruíz va formar part de la llista municipal del PSC a Riells i Viabrea. Núria Ruíz ha estat molts anys voluntària de la Creu Roja i encarregada d'un grup devoluntaris de Protecció Civil de Santa Maria Palautordera. També està cursant estudis de tècnic en emergències sanitàries.

I per altra banda, Cristina Martínez, cap de llista i regidora i portaveu del PSC a l'Ajuntament de Riells i Viabrea que serà consellera de Federació. Martínez és autònoma i té un negoci familiar de fa més de 15 anys a Granollers, on està molt activa a l'associació de comerciants de la zona. Viu a Riells i Viabrea des de fa 16 anys. La resta de l'executiva la conformen militants nous i d'altres amb experiència al PSC.

La riellenca Cristina Martínez ha explicat que "tenim grups o sectorials de treball per afrontar nous reptes per a la comarca i des de ja ens hi hem posat a treballar". Les sectorials de treball seran les de comunicació, coordinada per Alfonso Nieto, igualtat, Marisa Peso,  mobilitat i serveis, Cristina Martínez i Seguretat, Carlos Pérez.
 
Arxivat a