vigilància

L'Ajuntament de Vallgorguina allarga el contracte del vigilant de tarda i nit fins el desembre

Es va contractar per fer la setmana sencera dels mesos d'estiu i caducava aquest dimecres 30 de setembre

per Redacció, 30 de setembre de 2020 a les 12:52 |
Més vigilància a Vallgorguina | AJVALL
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de setembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'alcalde de Vallgorguina Joan Mora, ha signat un decret d'Alcaldia amb la finalitat de continuar cobrint tota la setmana el servei de vigilància municipal en el torn de tarda i nit durant els pròxims mesos, aquest quart vigilant hi serà fins al 31 de desembre de 2020. El contracte expirava aquest dimecres 30 de setembre.

L'Ajuntament de Vallgorguina el va contractar aquest darrer estiu amb l'objectiu d'acabar amb un dels problemes recurrents de cada estiu i que provoca nombroses queixes de la ciutadania del municipi: gossos deslligats, soroll, destrosses i diferents actes d'incivisme, entre altres situacions. També farà les funcions de reforçar la vigilància a les urbanitzacions per evitar robatoris.


El govern municipal ha quedat satifet del funcionament perquè ha pogut constatar que hi hahagut menys actes vandàlics, també menys sorolls i, sobretot, s'ha pogut trepitjar més carrer. També ha fet les funcions d'avisar la ciutadania de l'obligatorietat de portar la mascareta i les normes de seguretat per evitar la propagació de la Covid-19.

Fins abans de disposar aquest servei de vigilància de tarda i nit, l'Ajuntament de Vallgorguina disposava dels servei d'un vigilant nocturn que patrullava només els caps de setmana. La seva feina s'emmarca tant a les urbanitzacions com al nucli i està coordinat amb els Mossos d'Esquadra de Sant Celoni.

 

 

Participació