El pilot de Santa Maria de Palautordera Óscar Gutiérrez guanya a Jerez i té el Campionat d'Espanya a tocar

Un cap de setmana perfecte aconseguint la cinquaena victòria de la temporada i fent forat a la classificació

Óscar Gutiérrez més líder del Campionat d'Espanya
Óscar Gutiérrez més líder del Campionat d'Espanya | Andotrans Team Torrentó
Redacció
28 de setembre del 2020
Actualitzat a les 11:40h
Cap de setmana perfecte per al pilot de Santa Maria de Palautordera, Óscar Gutiérrez, aconsegunit la cinquena victòria de la temporada en la cursa celebrada al circuit de Jerez - Ángel Nieto corresponent al Campionat d'Espanya Supersport.

Óscar Gutiérrez (Andotrans Team Torrentó) ja va fer unes molt bones preliminars i adjudicar-se la "pole" i rècord del circuit. En carrera, el palauenc juntament amb Kyle David Smith, Aleix Viu i David Sanchís des d'un bon començament es van destacar protagonitzant una intensa pugna al capdavant fins que Viu i Sanchís van perdre les aspiracions quan van rodolar per l'asfalt al revolt Dani Pedrosa.

Des d'aquest moment, el quartet va ser un duet amb Gutiérrez i Kyle Smith en un intens final de carrera, emportant-se el gat a l'aigua el pilot de Santa Maria de Palautordera. Després d'aquesta victòria Óscar Gutiérrez s'afiança al capdavant de la classificació amb 155 punts, 44 punts més que no pas David Sanchís que aquest cap de setmana no ha puntuat, a falta de només de dues curses per acabar el campionat. El 18 d'octubre a Navarra i el 8 de novembre altra vegada a Jerez.

Al final de la cursa  el de Palautordera ha manifestava "cap de setmana gairebé perfecte,  dominant totes les sessions i planejant una carrera apretant des de la primera volta. M'he sentit còmode i he rodat molt bé. Agraeixo la feina de l'equip pel seu treball excel·lent en la preparació de la moto i l'estratègia". Gutiérrez, que té molt a prop revalidar el campionat estatal, ha agraït el suport dels patrocinadors ni la família.