Debut agredolç del pilot de Palau, Óscar Gutierréz, en el mundial de Superbikes

Un altre pilot el va fer caure quan lluitava per atrapar el grup capdavanter

Óscar Gutiérrez ha debutat en el mundial de Superbikes
Óscar Gutiérrez ha debutat en el mundial de Superbikes | Anfotrans Team torrentó
Redacció
21 de setembre del 2020
Actualitzat a les 18:45h
Debut amb regust de mala sort per al pilot de Santa Maria de Palautordera, Óscar Gutiérrez, en el muncial de Superbikes que s'ha celebrat aquest cap de setmana en el Circuit de Barcelona - Catalunya. L'equip Andotrans amb el qual corre el palauenc ha manifestat que l'esforç de tot el cap de setmanat i el potencial de l'equip no s'ha reflexat en el resultat "però hem d'estar orgullosos de tot el que hem fet". Quan Óscar Gutiérreza lluitava per atrapar  el grup capdavanter de la cursa un altre pilot li va tocar la roda del darrera i el fer caure i ja no va poder continuar.

El resum del pilot de Santa Maria de Palautordera durant el cap de setmana va ser divers. A la primera cursa (Race 1) la pluja li va fer una mala passada quan estava lluitant per la setena plaça del grup. Va decidir fer un canvi de pneumàtics una volta abans que la direcció de cursa aturés la cursa per la quantitat d'aigua que va caure i això va fer que en el darrer pas per meta estiguessin en el Pit Lane fent el canvi de rodes i perdent totes les opcions.

En la segona cursa (Race 2) rodant en la setena posició i amb opcions a atrapar el grup capdavanter, a la tercera volta un altre pilot va tombar Óscar Gutiérrez i alhora acabar amb les il·lusions del pilot palauenc.

"Ara toca passar pàgina i pensar en el cap de setmasna vinent, en el Campionatr d'espanya, que és el més important per nosaltres naquest any". , ha manifestat Óscar Gutiérrez al final de la cursa al Circuit de Barcelona - Catalunya.