Tornar a les aules

Tres noves escoles del Baix Montseny en quarentena per la Covid-19

Es tracta d'un curs de La Salle Sant Celoni, un de l'escola Torra Roja de Sant Pere de Vilamajor i un de l'escola bressol Xauxa de Sant Antoni de Vilamajor

per Redacció , 21 de setembre de 2020 a les 16:04 |
Col·legi La Salle de Sant Celoni | Jordi Purtí
Les escoles del Baix Montseny registren sis classes confinades per casos de positius per Covid-19, segons el llistat que ha fet públic aquest dilluns al migdia el Departament d'Educació. El total, a tot Catalunya hi ha 303 grups confinats a casa seva en 218 centres educatius. El llistat dades no inclou les classes que s'hagin pogut confinar, pel mateix motiu, aquest dilluns.

D'acord amb aquestes dades s'ha sabut que hi ha un curs confinat del centre privat concertat La Salle de Sant Celoni, un altre a l'escola de segon cicle d'infantil i primària Torra Roja de Sant Pere de Vilamajor i també la llar d'infants municipal Xauxa de Sant Antoni de Vilamajor. Tal com marca el protocol, alumnes i professors de les classes afectades hauran de passar les proves PCR i fer el confinament preceptiu encara que el resultat de les proves doni negatiu. Aquests tres centres educatius del Baix Montseny s'han d'afegir als altres dos que es van conèixer a finals d'aquesta setmana passada.


Divendres havia transcendit el confinament d'una classe de l'Avet Roig de Sant Celoni, el primer cas que es coneixia al Baix Montseny. NacióBaixMontseny ahir diumenge va avançar, també, el confinament de tres cursos d'ESO i primer de batxillerat de l'institut d'Educació Secundària Giola de Llinars del Vallès, tot i que avui Educació ho ha rebaixat a dos cursos en quarentena.


Clicant al requadre inferior dret, s'amaga la llegenda. Picant sobre cada centre afectat pel coronavirus (boleta), es desplega el seu nom, l'estat (obert o totalment confinat), el nombre de grups confinats i el municipi on es troba. També es pot desplaçar o fer més o menys gran el zoom del mapa manualment, per acostar-se a un municipi o seleccionar millor algun centre. Última actualització: dades del 26 de novembre.

Les escoles del Vallès Oriental ja registren 24 classes confinades per casos de positius per Covid-19, segons el llistat que ha fet públic aquest dilluns al migdia el Departament d'Educació.

 
Amb l'última actualització, aquests són els centres amb aules confinades:
-Col·legi Anna Mogas, de Granollers: 1
-Escola Bressol Municipal el Teler, de Granollers: 1
-Escola El Colomer, de Bigues i Riells: 3
-Escola Montbui, de Caldes de Montbui: 1
-Institut La Marina, de la Llagosta: 1
-Escola Bellavista-Joan Camps i Giró, de les Franqueses del Vallès: 2
-Institut Lauro, de les Franqueses del Vallès: 2
-Institut Giola, de Llinars del Vallès: 2
-Escola Col·legis Nous, de Mollet del Vallès: 1
-Escola Sant Vicenç, de Mollet del Vallès: 2
-Escola Sant Gervasi, de Mollet del Vallès: 1
-Institut Vicenç Plantada, de Mollet del Vallès: 1
-Escola Bressol Municipal els Pinetons, de Mollet del Vallès: 1
-Escola Bressol Xauxa, de Sant Antoni de Vilamajor: 1
-La Salle, de Sant Celoni: 1
-Escola Avet Roig, de Sant Celoni: 1
-Escola Jaume Balmes, de Sant Feliu de Codines: 1
-Escola Torre Roja, de Sant Pere de Vilamajor: 1
 

Classes confinades a 21-9-2020 by La muntanya russa on Scribd


 

Participació