L'Ajuntament d'Arbúcies aprova una moció contra la sanció a la revista Cafè amb Llet

Aquest mitjà de comunicació ha estat condemnat a pagar 10.000 euros per denunciar actes de prevaricació i mala utilització dels recursos econòmics en els hospitals de la Selva

Redacció
13 de novembre del 2012
L'Ajuntament d'Arbúcies contra la sanció a la revista Cafè amb Llet
L'Ajuntament d'Arbúcies contra la sanció a la revista Cafè amb Llet | Aj. Arbúcies
L'Ajuntament d'Arbúcies contra la sanció a la revista Cafè amb Llet Foto: Aj. Arbúcies

L’Ajuntament d’Arbúcies ha aprovat en l’últim ple una moció contra la sanció de 10.000 euros que li ha estat imposada a la revista de Blanes ‘Cafè amb llet’, per denunciar actes de prevaricació i mala utilització dels recursos econòmics en els hospitals de la Selva. La moció, presentada per Entesa per Arbúcies, ha obtingut el suport de tots els grups, i l'abstenció de CiU. "Crec que era de justícia sortir en defensa de la llibertat d’opinió i informació", comenta Jaume Salmeron, tinent d'alcalde d'Arbúcies.

En aquest sentit, s'ha acordat donar tot el suport moral als redactors del Cafè amb Llet i animar-los a continuar endavant amb la tasca periodística,com fins ara,des dels principis de transparència i veracitat que han caracteritzat aquest projecte des dels seus inicis.
També s'ha decidit inserir publicitat en aquest mitjà per tal d’ajudar a contrarrestar la campanya política de retirada de fons que està patint Cafè amb Llet.

De la mateixa manera que es farà públic el número de compte de suport a Cafè amb Llet, a través dels mitjans de comunicació municipal, i animar a la ciutadania a col·laborar econòmicament per cobrir la multa imposada.