medi ambient

Prop de 5 tones de deixalles retirades de la riera Vallgorguina en la jornada «Let's Clean Up Europe!»

Es van recollir una trentena de saques plenes de residus de diversa mena com plàstics, fustes, paper, llaunes, ampolles de vidre antigues i força roba

per Redacció , 20 de setembre de 2020 a les 16:56 |
Saques plenes de residus retirats de la riera Vallgorguina | AJ VALL
Poca resposta a la crida que va fer l'Ajuntament de Vallgorguina perquè aquest dissabte es partticipés en la jornada de neteja de la riera Vallgorguina, emmarcada dintre de la jornada «Let's Up Europe!». Van participar-hi només vuit persones, d'acord amb les dades que ha pogut recollir NacióBaixMontseny.

Tot i amb això, la jornada va ser un èxit ja que es van poder recollir una trentena de saques plenes de residus de diversa mena com plàstics, fustes, paper, llaunes, ampolles de vidre antigues i força roba, entre d'altres residus que va suposar retirar de la riera prop de cinc mil quilos de residus que ara ja no hi són.


Per aquesta acció també s'hauran de prendre les mesures de seguretat protocolàries marcades per la Covid-19 i, per aquest motiu, només es podran fer grup de deu persones com a màxim i caldrà inscripció prèvia per a poder-hi prendre part.
 

Neteja a la riera Vallgorguina Foto: AJ VALL

 

Grup de voluntaris que han retirat els residus de la riera Foto: AJ VALL

 

Participació