Noves restriccions de visites a les plantes d'hospitalització de Sant Celoni per la Covid-19

S'han conegut vuit nous casos positius de coronavirus: 6 a l'hospital i 2 al sociosanitari

Dos casos de Covid-19 al Centre Sociosanitari Verge del Puig de Sant Celoni
Dos casos de Covid-19 al Centre Sociosanitari Verge del Puig de Sant Celoni | Jordi Purtí
Redacció
18 de setembre del 2020
Actualitzat a les 11:29h
L'Hospital de Sant Celoni ha actualitzat la normativa de visites per a familiars i acompanyants i ha tornat a aplicar mesures restrictives, que van començar a implantar-se ahir dijous. Així, no es permet l'accés a les plantes d'hospitalització de l'hospital, ni al Centre Sociosanitari Verge del Puig.

Es tracten de mesures per garantir la seguretat de pacients, familiars i professionals, arran de la situació epidemiològica actual a la institució. Ahir van donar positiu en la prova de Covid-19 un total de 8 pacients (6 de la 1a Planta de l'Hospital i 2 del Centre Sociosanitari Verge del Puig), la majoria dels quals asimptomàtics.

Els pacients positius estant aïllats a les seves habitacions, protegint d'aquesta manera la resta de pacients. També s'està vigilant l'evolució de tots els contactes, per tal de poder aplicar les mesures pertinents en cada moment.

Urgències

No està permesa l’entrada d’acompanyants. Aquests romandran fora del recinte hospitalari o a la sala d'espera (en casos excepcionals). Es valorarà l'entrada en casos puntuals en funció de la situació del servei i de la patologia del pacient.
 
Hospital de dia, cirurgia menor, proves invasives i CMA

Un acompanyant per pacient en el moment de l'ingrés, sense accedir a l'hospital. Posteriorment, s'avisarà al familiar, via telefònica, per venir a buscar al pacient. En casos de pacients no autònoms, aquests podran ser acompanyats per un familiar. Els responsables del departament li indicaran on ha d'esperar mentre dura el procediment.  
 
Consultes externes i proves diagnòstiques

No està permesa l'entrada a acompanyants, excepte en casos de menors o pacients no autònoms, que s'autoritzarà l'entrada d'un acompanyant. A la Unitat de Diagnòstic Ràpid es permet l'entrada d'un acompanyant.  

 
Arxivat a