ERC presentarà «Tornarem a vèncer» a diversos pobles del Baix Montseny

El llibre que han escrit Oriol Junqueras i Marta Rovira, des de la presó i des de l'exili, analitza les fortaleses del moviment independentista que van portar a la celebració del referèndum de l'1 d'octubre i l'aturada de país del 3 d'octubre del 2017

Tornarem a vèncer es presentarà al Baix Montseny
Tornarem a vèncer es presentarà al Baix Montseny | ERC
Redacció
17 de setembre del 2020
Actualitzat a la 13:33h
La proposta estratègica d'Oriol Junqueras i Marta Rovira es presentarà a tot al Vallès Oriental. El llibre Tornarem a vèncer té programats 35 actes promocionals a la comarca, entre els quals a diversos pobles del Baix Montseny. Totes les presentacions es faran segons les mesures sanitàries corresponents als actes culturals i també es podran seguir en línia.

L'agenda vallesana de Tornarem a vèncer es perllongarà fins el 30 d'octubre, de manera que gairebé cada dia hi haurà una presentació. Amb aquesta idea ambiciosa. A Sant Celoni, es presentarà el dissabte 3 d'octubre a les 12h. Si no hi ha canvis serà al pati de Can Ramis i amb la intervenció de Mònica Palacín, secretària d'Organització d'ERC idiputada del Parlament de Catalunya i Magalí Miracle, portaveu d'ERC de Sant Celoni.

A Santa Maria de Palautordera i Sant Esteve de Palautordera es farà el dia 6 d'octubre a les 19h; a Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor, el 19 d'octubre a les 19 h.; a Gualba el 26 d'octubre a les 19h.; a Montseny el 29 d'octubre a les 19 h.; i a Campins el 30 d'octubre a les 19h.
Campins, 30 d’octubre, 19  h.

 Les localitzacions, els horaris i els ponents, així com el calendari complet, es poden consultar al web d’Esquerra Republicana del Vallès Oriental.
 
Maximitzar fortaleses, esmenar les febleses

L'opuscle del president i la secretària general republicans, escrit des de la presó i des de l'exili, analitza les fortaleses del moviment independentista que van portar a la celebració del referèndum de l'1 d'octubre i l'aturada de país del 3 d'octubre del 2017. El text fa una observació especial de les debilitats que van fer que l'estat espanyol pogués aturar l'establiment de la república catalana. A partir d'aquí, es plantegen propostes estratègiques per maximitzar les fortaleses, esmenar les debilitats amb l'objectiu d'assegurar l'establiment de la república catalana de forma permanent "al servei de tota la ciutadania, no només dels qui volem la independència". La proposta comprèn tan el desitjable referèndum pactat com un procés de desobediència civil a partir d'un suport molt majoritari de la resolució del conflicte a través de les urnes.