Joves del Baix Montseny publiquen l'EP «Colors» a Spotify

L'EP forma part del treball de recerca de segon de Batxillerat d'en Jofre Pou Ferràs (artísticament conegut com DJPI), la Yun Vidal, l'Aina Pertegaz i en Pau Saurí

D'esquerra a dreta: Yun Vidal Coll, Jofre Pou Ferràs, Aina Pertegaz Martínez, Pau Saurí Pruna
D'esquerra a dreta: Yun Vidal Coll, Jofre Pou Ferràs, Aina Pertegaz Martínez, Pau Saurí Pruna | Marc Pou
Redacció
15 de setembre del 2020
Actualitzat a les 16:16h
Durant aquest estiu, quatre joves de Santa Maria de Palautordera i Sant Esteve de Palautordera, han estat treballant per publicar un EP a Spotify i altres botigues de música en linea. L'EP forma part del treball de recerca de segon de Batxillerat d'en Jofre Pou Ferràs (artísticament conegut com DJPI), alumne de l'Institut Reguissol de Palautordera, que ajudat per altres companyes i companys, la Yun Vidal, l'Aina Pertegaz i en Pau Saurí han enregistrat les cinc cançons que formen part de l'EP que porta per títol Colors.

Les cançons porta el nom d'un color -White, Red, Yellow, Green i Blue- i amb la seva melodia tracten d'expressar els sentiments que desperta aquell color a l'autor. La creació de cadascuna de les peces ha estat un treball en equip. La Yun ha escrit algunes de les lletres, en Jofre ha elaborat les bases musicals, els arranjaments, producció i post producció i l'Aina i en Pau han posat la veu a alguna de les cançons.

L'enregistrament s'ha dut a terme en l'estudi ubicat en un garatge de Palau, amb un equip mínim: un ordinador, un teclat midi, un micrófon i moltes ganes de passar-ho bé.

Tots els participants manifesten la seva satisfacció amb el resultat final d'aquest procés creatiu, ja que consideren que les cançons que han creat son tant o més bones que les de qualsevol artista de primer nivell, considerant la diferència de recursos econòmic i suport tècnic.

En aquest enllaç es poden escoltar les cançons