Vilalba Sasserra aprova per unanimitat la moció de la Plataforma Manifest Baix Montseny

La moció defensa la realitat de la comarca natural del Baix Montseny i demana començar els tràmits administratius per desembocar en una consulta

El ple de l'Ajuntament de Vilalba Sasserra aprova per unanimitat la moció de la Plataforma Manifest Baix Montseny
El ple de l'Ajuntament de Vilalba Sasserra aprova per unanimitat la moció de la Plataforma Manifest Baix Montseny | Jordi Purtí / arxiu
Redacció
12 de setembre del 2020
Actualitzat el 29 de setembre a les 11:40h
L'Ajuntament de Vilalba Sasserra s'ha convertit en el setè que aprova la moció de la Plataforma Manifest Baix Montseny que dona suport a la creació de la comarca del Baix Montseny. L'acord, per unanimitat de tots els regidors i regidors de JuntsxVilalba i ERC, va tirar endavant en la sessió plenària d'aquesta corporació celebrat dijous 10 de setembre. Els dos partits la van entrar conjuntament a l'ordre del dia.

Des del passat mes de juliol és un degoteig constant que els plens dels pobles del Baix Montseny volen fer sentir la seva veu per fer conèixer la seva realitat territorial. Amb anterioritat ja ho havien fet els plens dels ajuntaments de Montseny, Llinars del Vallès, Breda, Fogars de Monclús, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni i ara Vilalba Sasserra, aquests darrers quatre municipis per unanimitat.

Aquesta moció recull i constata la realitat de la comarca natural del Baix Montseny i demana començar els tràmits administratius per desembocar en una consulta, a l'empara de les mateixes lleis que van permetre a Moianès i Lluçanès fer les seves consultes el 2015.
El calendari de plens municipals aquest setembre i proper octubre, aniran dibuixant el mapa de les poblacions que aproven en el seu ple la necessitat de fer aquesta consulta.