Concentracions al Vallès Oriental a l'entorn d'equipaments relacionats amb l'Estat

La distància i les mesures de seguretat per evitar la propagació del coronavirus, protagonistes

Els concentrats a Granollers.
Els concentrats a Granollers. | ANC
Redacció
11 de setembre del 2020
Tal i com estava previst, centenars de persones s'han aplegat aquesta Diada -mantenint les distàncies i amb el requisit d'haver-se inscrit prèviament- en cinc punts del Vallès Oriental relacionats amb el govern de l'Estat. En una jornada organitzada per l'ANC, els manifestants s'han aplegat al costat de la Tresoreria de la Seguretat Social, a Granollers; aprop de l’oficina del Servei Estatal d’Ocupació, a les Franqueses; en una cadena humana entre les estacions de tren, el SEPE, la Tresoreria de la Seguretat Social i els jutjats, a Mollet; i a l'entorn de l'estació de Rodalies a Montmeló -aquesta ha començat més tard- i la de Sant Celoni. 

Els participants han començat a arribar a partir de les 4. Un cop a lloc, es comprovava que tothom portés la mascareta i que s'estigués inscrit, i un cop fet això la gent era situada al damunt de punts grocs i blaus que hi havia pintats a terra. Les concentracions han començat a la simbòlica hora de les 17:14.

El coordinador de gestió administrativa i membre de la comissió permanent de l’ANC, Pep Fort, ha explicat a NacióGranollers que estan "molt satisfets" pel resultat de les concentracions: "Hem hagut de lluitar contra el coronavirus i fins i tot contra la pluja que ha caigut en alguna població. Però hem demostrat que noe s tractava tant de quantitat, sinó de qualitat".