L'alcalde de Santa Maria de Palautordera destaca «l'esforç de reafirmació» en l'acte institucional de l'11S

A Sant Celoni s'ha portat a terme la tradicional ofrena floral al Monument 11 de Setembre

Jordi Xena, alcalde de santa Maria de Palautordera
Jordi Xena, alcalde de santa Maria de Palautordera | Jordi Purtí
11 de setembre del 2020
Actualitzat a la 13:44h
"En el context que estem vivint cal posar en valor l'esforç de reafirmació i de poble". aquestes han estat algunes de les paraules que ha pronunciat aquest migdia l'alcalde Jordi Xena en la celebració de l'acte institucional de l'11S a Santa Maria de Palautordera. també ha centrat part del seu discurs en recordar l'esforç de solidaritatn de molts veïns i veïnes en la crisi sanitària de la Covid-19. Xena també ha donat suport al manifest municipalista amb la seva lectura.

A banda de l'alcalde també hi han participat Merlí Garcia, regidor de Cultura de l'Ajuntament de santa Maria de Palautordera, Teresa Sabé, representant de l'ANC Palautordera, la Colla de Gitanes Cancell del Montseny que ha es5trenat el Ball de l'Homenatge i el Cor de Cambra Palautordera que ha fet un recital de cançó catalana.

A Sant Celoni, a l'espera de portar a terme la concentració d'aquesta tarda de tots els municipis del Baix Montseny, s'ha fet la tradicional ofrena floral i un concert de Laia Llach al Monument 11 de Setembre.
 

Ofrena floral 11S 2020 a Sant Celoni Foto: Lluís Rossell