necrològica

L'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera expressa el condol per la mort del pare Manel

L'any 2017 va ser pregoner de la Festa Major Aplec del Remei i el seu germà, Enric pousa, és regidor al consistori de Palau

per Redacció, 10 de setembre de 2020 a les 18:47 |
El pare Manel, a la dreta de la imatge, amb l'alcalde de Santa Maria de Palautordera el dia del pregó | Jordi Purtí
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de setembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera ha expressat el seu condol per la mort, ahir dimecres, del pare Manel (Manel Pousa Engronyat), a l'edat de 75 anys. Creador de la fundació que porta el mateix nom a través de la qual treballava per a la reinserció de les persones preses, vivia actualment a la parròquia de Trinitat Vella, d'on era capellà.

La seva fundació, creada el 2004, va ser un referent en ajudar zones de Barcelona precàries. L'entitat realitza accions educatives, socials i d'ajudes diverses a infants, joves i familiars en situació de risc. El 2009 va rebre la Creu de Sant Jordi i la Medalla d'Honor de Barcelona.

El pare Manel també va ser el pregoner de la Festa Major Aplec del Remei 2017.

Des de l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera tanmateix s'ha expressat el condol al seu germà, el regidor Enric Pousa Engronyat, i tota la seva família.

 

Participació