L'ANC Palautordera l'11 de Setembre es desplaçarà a peu a Sant Celoni

La concentració es farà a la plaça de l'Estació de Sant Celoni

Veïns del Baix Montseny a una manifestació de l'11S
Veïns del Baix Montseny a una manifestació de l'11S | Jordi Purtí
Redacció
04 de setembre del 2020
Actualitzat a les 18:01h
Sant Celoni és un dels punts de concentració per aquest 11 de Setembre 2020 i on s'hi desplaçaran els manifestants de la resta de municipis del Baix Montseny per commemorar la Diada, reivindicar que amb la independència tindríem millors infraestructures i ens podríem gestionar millor i recordar que el dret a manifestació no està renyit amb respectar escrupolosament les mesures sanitàries.

En aquest sentit, l'ANC Palautordera, que agrupa els pobles de Santa Maria de Palautordera i Sant Esteve de Palautordera, han programat -qui ho desitgi- desplaçar-se fins a Sant Celoni a peu i en fila índia per la drecera. Es demana que els manifestants poretin estelades i pancartes individuals "es tracta que el camí sigui part de la reivindicació i la festa. La independència és el camí", han expressat els organitzadors de l'acte. Qui s'hagi inscrit per manifestar-se hi vulgui anar fins a Sant celoni amb cotxe també ho pot fer.

La sortida es farà des de la rotonda de la Tordera, a Santa Maria de Palautordera, a les 15:30h i es preveu l'arribada a Sant Celoni una hora més tard. L'inici de l'acte reivindicatiu serà a partir de les 17:14h

 

11S a Sant Celoni Foto: ANC Sant Celoni