festa major 2020

La futura consellera de Cultura, Àngels Ponsa, presidirà el pregó de la Festa Major de Sant Celoni

El pregó serà un homenatge a les víctimes de la Covid-19 i un agraïment als professionals i voluntaris

per Redacció , 4 de setembre de 2020 a les 15:51 |
Àngels Ponsa és la nova consellera de Cultura. | cedida
Sant Celoni, tot i que sigui de manera diferent, no ha volguit renunciar a la celebració de la Festa Major i durant tota aquesta setmana ja s'han anat organitzant petites activitats. El gruix de la programació comença avui divendres 4 de setembre i s'allargarà durant tot el cap de setmana.

El plat fort d'avui, sens dubte, serà el pregó que tindrà lloc a les pistes d'atletisme -inicialment estava programat als jardins de la Rectoria Vella- que serà un homenatge a les víctimes de la Covid-19 i un agraïment als professionals i voluntaris que han respost a la crisi sanitària. Per accedir al pregó cal haver fet una reserva prèvia. El pregó es podrà seguir en directe a través de l'aplicació Instagram Live de l'Ajuntament celoní


Un pregó que, a més, estarà presidit per Àngels Ponsa que ahir es va saber que serà la nova consellera de Cultura del Govern de la Generalitat de Catalunya. Ponsa ja havia confirmat la seva presència a la Festa Major de Sant Celoni en qualitat de directora general de Creació, Acció Territorial i Biblioteques de la Generalitat,  càrrec que ara encara ocupa fins el moment que dimarts vinent prengui possessió del càrrec de consellera. Per tant, Àngels Ponsa, serà avui a Sant Celoni com a directora general i no pas com a consellera.

Per aquest divendres també hi ha programat un concert de músicda Desnéixer amb Elena Gadel i Andreu Gallén. Un viatge emocional i sensible on es barregen la poesia de Maria Mercè Marçal i Federico García Lorca, a les pistes d'atletisme, després del pregó amb aforament limitat i reserva d'entrada.

 

Participació