Llinars del Vallès un altre poble del Baix Montseny que suspèn la Festa Major 2020

Del programa previst només es manté el castell de focs artificials

Llinars del Vallès susapèn la Festas Major 2020
Llinars del Vallès susapèn la Festas Major 2020 | AJLL
Redacció
02 de setembre del 2020
Actualitzat a les 19:43h

L'Ajuntament de Llinars del Vallès és el segon municipi del Baix Montseny que ha fet pública la decisió de suspendre la Festa Major 2020 que s'havia de celebrar aquest proper cap de setmana. El motiu de la cancel·lació són "les circumstàncies sanitàries", tal com diuen en un co0municat. 

L'Ajuntament de Llinars del Vallès i les entitats hanm estat treballant fins a l'últim moment per intentar dur a terme el programa d'actes "però vista la situació no el podrem realitzar". Des del consistori s'agraeix el treball fet per tothom i especialment l'esforç de les entitats per fer possible la Festa Major.

Del programa sí que es portarà a terme el castell de focs artificials el dimarts 8 de setembre a les 22 h. Es recorda que hi ha diversos espais (Mirador, Camps de l'Illa i altres punts elevats del poble) on es poden veure els focs. D'aquesta manera s'aconseguirà mantenir les distàncies de seguretat. És obligatori l'ús de mascaretes.

Tot i això l'Ajuntament té la voluntat de reprogramar els actes previstos de Festa Major per tal de seguir donant suport a la cultura destinant-hi els recursos necessaris.

Dies enrere, tal com ja vàrem informar a Nació Baix MontsenyBreda també va prendre la decisió de suspendre no només la Festa Major que s'havia de celebrar igualment aquest cap de setmana sinó també la Fira de l'Olla, programada per al mes d'octubre. Els motius també són la crisi sanitària de la Covid-19.