música

La Sonora de Sant Celoni fa públic el protocol per assistir a la inauguració

Tindrà lloc aquest dilluns a les 19h amb l'actuació de Quima i Joan Colomo

per Redacció , 31 d'agost de 2020 a les 10:22 |
Quima actuarà aquest dilluns a Sant Celoni en la inauguració de La Sonora | @2020LaSonora
Per poder assistir al concert inaugural de La Sonora, plataforma d'intercanvi musical de Sant Celoni, s'hauran de seguir unes pautes de seguretat determinades per l'estat d'emergència sanitària de la Convid-19 amb la finalitat de garantir seguretat i una major amplitud d'espais tant en l'accés com durant l'activitat i, per això s’ha canviat la ubicació d'aquesta i es durà a terme a les pistes d'atletisme.

 Les recomanacions que es fan és que s'arribi a l'activitat 30 minuts abans de l'hora de començament per garantir la neteja de mans i l'entrada esglaonada a l'espai on es realitza.


És obligatori l'accés a l'espai amb mascareta ques'ha de dur posada durant tota l'activitat. En aquesta línia, per tant,  no està permès menjar i beure en el recinte de l'activitat.

Abans d'entrar al recinte es procedirà a la neteja de mans. Un cop dins el recinte, s'ha de romandre asseguts a la cadira adjudicada tota l'estona. Els infants han de romandre asseguts al costat dels pares.


Tant dins com fora del recinte cal mantenir la distància de seguretat de 2 metres amb la resta de participants a l'activitat. Un cop finalitzat l'espectacle, la sortida de l'acte serà esglaonada seguint les indicacions del personal de l'organització.

Cal seguir en tot moment les indicacions del personal que dirigeix l'activitat. En cas que no es pugui assistir a l'activitat, l'organització demana que s'avisi enviant un correu electrònic  al referent de l'activitat.


 

Participació