La Policia Local de Sant Celoni aixeca 20 actes de denúncia per no portar mascareta

L'alcalde de Sant Celoni demana responsabilitat a la ciutadania perquè "no s'acaba de vèncer la mala tendència"

Tendència a l'alça del coronavirus al Baix Montseny
Tendència a l'alça del coronavirus al Baix Montseny | Departament de Salut
Redacció
25 d'agost del 2020
Actualitzat a les 18:16h
L'alcalde de Sant Celoni, Raül Garcia, ha pres com a referència les dades que ha fet públiques el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya en relació a l'evolució del coronavirus Covid-19 en relació al Baix Montseny, tant pel que fa a l'Àrea Bàsica de Sant Celoni com l'Àrea Bàsica de Mogent per manifestar que "no acabem de vèncer la mala tendència i s'incrementen el nombre de casos".

En aquest sentit, Salut compara el nombre de casos dels darrers set dies amb els set dies anteriors. El resultat és que a Sant Celoni s'ha passat de 8 casos a 17, una variació del 112,5 per cent. I a la zona del Mogent de 6 a 15, un 250 per cent de variació. Per això, l'alcalde de Sant Celoni reitera que cal ser "molt curosos especialment aquests dies per encarar el curs escolar amb millors garanties". Raül Garcia demana responsabilitat per part de tothom.

I, de fet aquesta darrera setmana la mala praxi d'alguns ciutadans han tingut resposdta per part de la Policia local de Sant Celoni i s'han interposat diverses denúncies. Concretament 20 actes per mascaretes; 2 actes per molèsties al veïnat per sorolls.; 22 actes per consum d'alcohol a la via pública ("botellon"): 2 a l'avinguda de l'Hospital amb confluència al carrer Major, 5 a la plaça Muriel Casals, 2 a la Rectoria Vella, 4 a l'aparcament de la Forestal i 9 alcarrer Olzinelles (Arkema). Preocupant la presència de menors i reincidència.

També s'han aixecat cinc actes per diferents abocaments de residus a la via pública de la setmana passada.