VÍDEO Així anuncia Sant Celoni que hi haurà Festa Major

Serà del 28 d'agost al 7 de setembre respectant totes les mesures de seguretat

Festa Major de Sant Martí de Sant Celoni
Festa Major de Sant Martí de Sant Celoni | Jordi Purtí
NacióBaixMontseny
11 d'agost del 2020
Actualitzat el 02 de setembre a les 17:56h
L'esclat de la pandèmia ha comportat, entre d'altres coses, el degoteig de cancel·lacions de tot tipus d'espectacles culturals i populars de casa nostra com ara les festes majors dels pobles. El Baix Montseny ho ha patit amb diverses suspensions. Malgrat tot, i molt a poc a poc, es van reactivant les activitats i Sant Celoni ja ha anunciat que enguany se celebrarà la Festa Major.
 
Presentació de la Festa Major

Celonins, celonines: HI HAURÀ FESTA MAJOR!! Us avancem algunes sorpreses...

Posted by Ajuntament de Sant Celoni on Dijous, 6 d’agost de 2020
En un original muntatge, el consistori ha fet la presentació d'aquests dies, en què hi haurà la presència de Quim Masferrer amb el muntatge "Moltes gràcies", Elena Gadel acompanyada d'Andreu Gallén amb "Desnéixer", la companyia Tortell Poltrona i la cantant Gemma Humet, entre molts d'altres artistes.

Tots han participat del singular vídeo dient, "Sant Celoni farà Festa Major. I jo hi seré". Això sí, tant l'alcalde, Raül Garcia, com el regidor de Cultura i Esports, Jordi Clopés, han recalcat la importància de quatre conceptes: distància, mans, mascareta i cita prèvia.  

És a dir, mantenir les distàncies socials d'entre 1,5 metres i 2, el rentat habitual de mans, l'obligatorietat de dur mascareta i cita prèvia per assistir a les activitats programades.  

Garcia ha explicat que serà una Festa Major "una mica diferent" i és que cal seguir els protocols de seguretat, marcats per les autoritats sanitàries. Ha admès que hi ha d'actes que s'han ajornat per a més endavant per no poder-se organitzar, però, en canvi, n'hi ha d'altres.