Fel Faixedas busca productora per la seva nova sèrie «Fifty-fifty»

L'arbucienc tornarà a la petita pantalla, si tot va bé, amb el seu inseparable company de Teatre de guerrilla, Carles Xuriguera

Fel Faixedas
Fel Faixedas | Ernest Forts
Redacció
13 d'agost del 2020
Actualitzat a les 10:02h
Fel Faixedas i Carles Xuriguera, dos dels fundadors del Teatre Guerrilla, juntament amb Quim Masferrer, es podrien retrobar a la petita pantalla, si tot va bé, d’aquí a ben poc. L’arbucienc va explicar aquesta setmana al programaVersió RAC1 que en els darrers mesos ha escrit un guió d’una sèrie, Fifty-Fifty, i en tres dies n’ha rodat un capítol pilot per tal de presentar-lo a alguna productora que la vulgui tirar endavant.

Faixedas va afirmar que el pilot l’ha gravat amb un equip de gent molt jove, sota la direcció de Robert Molist, un noi també com ell d’Arbúcies i que va llegir el guió de la sèrie i es va engrescar a rodar el pilot. Ara mateix, el capítol està gravat i és a la sala d’edició, i d’aquí a unes tres setmanes començaran a trucar diverses portes.

Fifty-Fifty és una sèrie que gira a l’entorn de l’amistat entre dos homes de cinquanta anys, que “casualment” coincideixen una mica amb les seves personalitats: un té un restaurant i l’altre fa vi -Xuriguera fa quatre anys que va deixar el món de l’espectacle per dedicar-se a la vinya-.

Faixedas i Xuriguera, que han estat més de vint anys fent Teatre de Guerrilla, parlen sobre la seva amistat, el món del teatre i la interpretació, el Barça i l’agricultura, entre d’altres, sempre amb el seu humor tan característic.
Arxivat a