Un conductor ebri mata un ciclista i en fereix quatre més en un atropellament a Sant Pere de Vilamajor

Els ciclistes ferits - un crític, un greu i dos menys greus - han estat traslladats als Hospitals de Sant Pau, Granollers i Sant Celoni

Redacció
07 d'agost del 2020
Actualitzat a la 13:12h
Imatge del turisme que ha atropellat els cinc ciclistes
Imatge del turisme que ha atropellat els cinc ciclistes | Servei Català de Trànsit
Aquest dijous ha mort un ciclista i quatre més han quedat ferits de diversa consideració en un accident de trànsit al punt quilomètric 4,4 de la BP-5107, a Sant Pere de Vilamajor.

Per causes que encara s'estan investigant, un turisme va atropellar cinc cicliestes, i a conseqüència del xoc, un d'ells va morir. Es tracta d'un veí de Vilanova del Vallès, de 44 anys. Un altre ciclista va ser traslladat en estat crític a l'Hospital de Sant Pau, un altre, ferit greu, a l'Hospital de Granollers, i els altres dos, en estat menys greu, es van traslladar a l'Hospital de Sant Celoni.

Els Mossos d'Esquadra van detenir el conductor del turisme, un veí de Granollers de 39 anys, segons la periodista de la Cadena Ser Anna Punsí, i se li imputen cinc delictes: homicidi per imprudència, conducció sota els efectes de l'alcohol, lesions per imprudència, conducció temerària i danys.

Arran de la incidència, es va activar la policia local primer i tres patrulles dels Mossos després a més de tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que també va activar el suport psicològic.