Jesús Pacheco protagonitza el 6è Tast de Lletres de Sant Celoni

El títol de la trobada és Literatura 2.0. Escriure al segle XXI, ja que parlarà de la seva experiència com escriptor en el món 2.0 i la influència que Internet està tenint a la seva escriptura

per NacióBaixMontseny , 9 de novembre de 2012 a les 17:01 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de novembre de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'escriptor celoní Jesús Pacheco serà el protagonista del 6è Tast de Lletres d'aquest divendres 9 de novembre que se celebrarà a Sant Celoni, a la sala Bernat Martorell, a les 8 del vespre. Pacheco ha guanyat els premis Vila de Sant Celoni – Jalpí i Julià de prosa (1989), amb Paraules imaginàries, i el Ribera d’Ebre (1995), amb Tots els àngels del món. Ha publicat els llibres Tots els àngels del món (El Mèdol, Tarragona, 1996), Anomeneu-lo amor (Di7, Binissalem, 1998) i Ficcionari (Proa, Barcelona, 2001).

Des de gener d’aquest any, i amb data de caducitat, Pacheco realitza un bloc controvertit i sense pèls a la llengua, Elogi de l’escorpí, on a més de mostrar les seves dèries filosòfiques i socials i les seves preferències literàries i cinematogràfiques (és un gran cinèfil), construeix online la seva propera obra literària. 


El títol de la trobada és Literatura 2.0. Escriure al segle XXI,  ja que Pacheco parlarà de la seva experiència com escriptor en el món 2.0 i la influència que Internet està tenint a la seva escriptura.

 

Participació