Les celonines Tecum Terra, finalistes del XIII Concurs Sons de la Mediterrània

Actuaran a la final en directe que tindrà lloc el proper mes d'octubre al C.A.T.

Les Tecum Terra, finalistes de Sons de la Mediterrània
Les Tecum Terra, finalistes de Sons de la Mediterrània | Fira Mediterrània
Redacció
04 d'agost del 2020
Actualitzat a la 13:50h
Les cantants celonines Tecum Terra són unes de les quatre finalistes de la 13a edició del Concurs Sons de la Mediterrània. El mes d'octubre, actuaran a la final a la sala de concerts del Centre Artesà Tradicionàrius, a Barcelona, vinculat a la Fira Mediterrània de Manresa i en el format que les restriccions sanitàries permetin.

Els altres tres classificats són el grup blanenc Cat Klrezmer Trio, la mallorquina Clara Fiol, el duet valencià Laura Esparza i Carlos Esteban.

El guanyador rebrà com a premi la gravació d’un disc, una gira de cinc concerts pels principals festivals i esdeveniments de la música d’arrel i una campanya de promoció i publicitat als mitjans del concurs i a la plataforma Verkami. Els guardons estan valorats en un total de 10.000 euros, destinats a la promoció i difusió de l’escena emergent de la música folk catalana. 

Format a Sant Celoni el 2017, el duet Tecum Terra reuneix les joves veus d’Ariadna Ruiz i Noelia Sánchez amb el sol acompanyament de les percussions tradicionals, com ara els panderos quadrats, en una proposta d’abast ibèric i color de terra on s’hi endevina el mestratge de la formació Coetus.

Arxivat a