Obres de millora al pavelló 11 de Setembre de Sant Celoni

S'ha convertit a un pavelló triple esportiu (PAV-3) passant de dues a tres pistes transversals

L'alcalde de Sant Celoni Raül Garcia i diversos regidors visitant les obres del pavelló 11 de Setembre
L'alcalde de Sant Celoni Raül Garcia i diversos regidors visitant les obres del pavelló 11 de Setembre | Aj Sant Celoni
Redacció
30 de juliol del 2020
Actualitzat a les 17:38h

Durant aquestes setmanes s'estan realitzant diferents actuacions de millora al Pavelló 11 de setembre de Setembre com l'ampliació del pavelló a tres pistes, col·locació de proteccions a les baranes de les grades, canvi dels arrambadors perimetrals de la pista i substitució dels tancaments exteriors dels passadissos i espais de magatzem, segons s'explica en el web  de l'Ajuntament de Sant Celoni.

La conversió a un pavelló triple esportiu (PAV-3) passant de dues a tres pistes transversals s'ha realitzat per treure el màxim rendiment a l'equipament i poder ajudar així a la conciliació familiar amb horaris d'entrenament més assumibles.  

Les principals actuacions realitzades són desplaçar i instal·lar les sis cistelles transversals existents segons la nova distribució, polir i envernissar el parquet existent, pintar les noves línies de joc i instal·lar quatre cortines divisòries motoritzades.

A més d'aquesta ampliació de pistes, s'estan realitzant altres actuacions de millora com el sanejament de filtracions d'aigua i la substitució dels arrambadors de fusta perimetrals de tota la pista, la col·locació d'una barana de policarbonat a la zona de les grades per garantir una millor seguretat del públic assistent.

Aquesta setmana l'alcalde Raül Garcia, el regidor de Cultura i Esports, Jordi Clopés, el regidor de Serveis generals, Ernest Vilà i la regidora d'Educació i de la Batllòria Anaïs Medina, van visitar les obres.

Arxivat a