L'equip de govern de Lliçà d'Amunt, en aïllament domiciliari preventiu per un positiu de coronavirus

Des de la nit de divendres cap membre de l’equip de govern s’ha desplaçat presencialment a l’Ajuntament ni a cap dels equipaments municipals

L'Ajuntament de Lliçà d'Amunt
L'Ajuntament de Lliçà d'Amunt | Ajuntament de Lliçà d'Amunt
NacióDigital
29 de juliol del 2020
Els nou regidors de l'equip de govern de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt es troben en aïllament domiciliari després que un dels seus membres resultés positiu de coronavirus aquest dissabte.

Tots havien coincidit divendres al vespre en un restaurant del municipi, en una trobada que es va realitzar en una de les sales del local i on només hi havia els nou regidors, "respectant les mesures de seguretat i complint amb la normativa vigent de salut i higiene", expliquen en un comunicat emès avui al migdia.

Dissabte, 25 de juliol, un dels regidors va desplaçar-se al CAP La Cruïlla per fer-se una prova PCR en conèixer que havia estat en contacte amb una persona positiva de Covid-19, tot i que ell no havia presentat simptomatologia en cap moment, i va iniciar un aïllament preventiu.

Dilluns, el regidor va comunicar a la resta de l'equip de govern i als seus contactes més estrets que també havia donat positiu, i des d'aquest mateix moment, l'alcalde i la resta dels regidors es van confinar a casa de manera preventiva, anul·lant tota la seva agenda pública. Durant el dia, es van fer la prova PCR, i set d'ells han resultat negatius.

Des de la nit de divendres cap membre de l’equip de govern s’ha desplaçat presencialment a l’Ajuntament ni a cap dels equipaments municipals, ni ha estat en contacte amb treballadors o treballadores del consistori; però tot i això, l’Ajuntament ha iniciat el protocol de seguretat establert per al personal municipal a mode de prevenció. Des del dilluns a primera hora del matí, tots els membres es troben a casa complint amb les indicacions dels serveis sanitaris i els dies d’aïllament preventiu que estableix la normativa vigent.

Dues de les regidores de l'equip de govern municipal són metgesses, i han fet Incapacitat Laboral Transitòria el dilluns a primera hora, i no han visitat presencialment cap pacient, perquè no han realitzat guàrdies ni consultes mèdiques.