publicació

Es publica el conte dels gegants de Sant Celoni «En Martí i la Ma del Puig en confinament»

Els beneficis de la venda del llibre es destinaran a Càritas i Creu Roja Sant Celoni

Els il·lustradors del conte En Martí i la Ma del Puig en confinament | Jordi Purtí
per Redacció, 24 de juliol de 2020 a les 10:20 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de juliol de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dijous 23 de juliol s'ha portat a terme als jardins de la Rectoria Vella de Sant Celoni la presentació del conte de gegants "En Martí i la Ma del Puig en confinament". Una història que comença l'Adrià, tot seguit es munta una carrossa i després de superar petits entrebancs s'aconsegueix fer una cercavila motoritzada per Sant Celoni. Es tracta d'un conte perquè la mainada en pugui gaudir.

L'edició del conte ha comptat amb la c9ol·laboració de diferenjts il·lustradors del Baix Montseny: Estel Cruells, Jaume Turon, Xavi Plana, Line Van Enis, Xavi Godoy, Neus Puig, Carles Puche, Xiu, Gemma Merinero, Cesc Cruzate, Garci, lluís Molina, Pol Cunyat, Mònica Serrat i Edu  Ducrós. El text és de Mau, el gegantó.


El llibret es pot comprar a totes les llibreries de Sant Celoni i els beneficis aniran destinats a Càritas Sant Celoni i Creu Roja Sant Celoni. 

Participació