coronavirus

Anul·lades les activitats de Zona Jove 2.0 de Santa Maria de Palautordera

Enguany, des de l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera, les activitats d'estiu s'havien repensat amb un nou format que permetessin continuar fent-les

per Redacció , 21 de juliol de 2020 a les 12:06 |
Una imatge d'arxiu d'una edició anterior de la Zona Jove de Santa Maria de Palautordera | NBM / arxiu

La gimcana scape-room "El Marxant d'Art" programada en el marc de Zona Jove 2.0 que s'havia de fer a Santa Maria de Palautordera els dies 17 i 24 de juliol s'ha anul·lat perquè no arriba al mínim d'inscripcions per a realitzar-se en condicions.

Enguany, des de l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera, les activitats d'estiu s'havien repensat amb un nou format que permetessin continuar fent-les tot seguint les mesures de seguretat i higiene. Així es replantejaven les nits d'estiu amb música a la piscina per una proposta diürna per a totes les edats. Tanmateix no s’ha rebut la resposta esperada i s'ha cregut convenient guardar la proposta per reprogramar-la més endavant.

A part, des de l'Àrea de Joventut s'ha posat en marxa l'enquesta "Boomer, aquest és el Palau que vull" perquè els i les joves de Palau facin arribar la seva opinió sobre les activitats i propostes que es fan al poble. Entre tots els participants se sortejaran entrades a la piscina Fontmartina.


 

 

Participació