El pilot de Sant Antoni de Vilamajor Àlex Palou puja al podi de les IndyCar Series

El jove vilamajorí ho ha aconseguit a la tercera cursa disputada al circuit de Road America d'Elkhart Lake

Àlex Palou ja ha sap que es pujar al podi de la IndyCar Series
Àlex Palou ja ha sap que es pujar al podi de la IndyCar Series | RTVE
Redacció
18 de juliol del 2020
Actualitzat a les 12:09h

El pilot de Sant Antoni de Vilamajor Àlex Palou, que ha debutat aquesta temporada per primera vegada a les curses de la IndyCar, ja ha aconseguit el podi després d'acabar en tercera posició a la tercera cursa de la competició disputada al circuit de Road America d'Elkhart Lake, a l'estat de Wisconsin, als Estats Units.

Tot i sortir en la catorzena posició després de la sessió classificatòria, en el decurs de la primera volta es va enfilar fins la novena posició. Amb la primera aturada, el jove vilamajorí va aconseguir situar-se en quarta posició mantenint durant les deu darreres voltes un intens duel per entrar al podi entre Àlex Palou i Ryan Hunter-Reay. El pilot de Sant Antoni de Vilamajor va guanyar el duel podent acabar la carrera  en tercra posició.

"Aconseguir el meu primer podi a la IndyCar és súper especial. I fer-ho en la meva tercera carrera és simplement increïble. Va ser una carrera increïble per nosaltres. És al·lucinant i em sento genial", va manifestar Àlex Palou en baixar del cotxe.