jubilació

Es jubila el secretari de l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Ha dedicat 40 anys, un mes i 27 dies al consistori palauenc

per Jordi Purtí , Santa Maria de Palautordera, 17 de juliol de 2020 a les 11:03 |
Jordi Villacrosa enj la seva darrera sessió plenària a l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera | Jordi Purtí
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de juliol de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El ple extraordinari celebrat a l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera ha aprovat per unanimitat la moció de reconeixement al secretari de l'Ajuntament, Jordi Villacrosa, que a partir de dilluns vinent es jubila després de treballar al contrari palauenc 40 anys, 1 mes i 27 dies "tots ells amb una dedicació plena amb fidelitat a la Constitució i a l'Estatut d'Autonomia".

El plenari ha agraït a Jordi Villacrosa la dedicacaió esmerçada com a secretari de l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera "dfurant tot aquest dilatat període, aqmb especial èmfasi a la gran tasca professional que ha dut a terme per tirar endavant els diferents projectes d'aquesta administració local". També s'ha comunicat a l'interessat que a l'Ajuntament de santa Maria de Palautordera deixa un gran buit, una petjada inesborrable i que sempre serà bernvingut.


Jordi Villacrosa ha destacat el fet que en la seva trajectòria professional des de l'any 80 sempre ha intentat servir a la ciutadania.

 

Participació