coronavirus

Torna l'activitat al Centre de Suport Social de Santa Maria de Palautordera

Està gestionat per Creu Roja Sant Celoni i Baix Montseny i estava tancat des del març passat pel decret d'estat d'alarma

Reobertura amb moltes mesures de seguretat del Centre de Suport Social de Santa Maria de Palautordera | Creu Roja
per Redacció, 14 de juliol de 2020 a les 11:12 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de juliol de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Creu Roja Sant Celoni i Baix Montseny ha anunciat que el Centre de Suport Social de Santa Maria de Palautordera ha tornat a reobrir portes després de quatre mesos sense activitat pel tancament obligat pel decret d'estat alarma provocat per la crisi sanitària del coronavirus Covid-19. La reobertura de l'equipament gestionat per Creu Roja ha estat possible seguint totes les mesures de seguretat i salut pels usuaris i usuàries així com el personal voluntari que s'obliguen tant des del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera i la pròpia Creu Roja.

Jordi Garcia, president de Creu Roja Sant Celoni i Baix Montseny, ha recalcat que les mesures de seguretat són extremes ja que el grup de persones que utilitzen el Centre de Suport Social són de risc per l'edat i, per tant, la neteja del local es fa en molta més intensitat que no pas abans de la Covid-19. També es té molt present la neteja de mans amb gel hidroalcohòlic, l'ús de la mascareta i la distància de seguretat d'un metre i mig com a mínim.
Entre les mesures de seguretat, ha explicat Garcia, també hi ha la compra de material nou com els llapis i colors per poder fer els tallers de memòria i dibuix ja que des d'ara són d'ús individual i no es poden compartir entre els participants en els tallers que s'imparteixen al centre de Suport Social. Els grups d'interactuació són de set a deu persones.

 

 

Participació