educació

El ple de Gualba aprova una moció a favor de no excloure l'escola concertada dels recursos públics

L'acord ha tingut els vots favorables de Junts per Gualba i l'abstenció d'AM-ERC

per Redacció, 13 de juliol de 2020 a les 17:41 |
Ajuntament de Gualba | NBM / arxiu
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de juliol de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El darrer Ple ordinari de l'Ajuntament de Gualba celebrat de manera telemàtica ha aprovat amb els vots favorables de Junts per Gualba i l'abstenció d'AM-ERC una moció demanant la no exclusió de l'escola concertada (700 escoles, 367. 000 alumnes, més de 20.000 docents, 30% a Catalunya) dels recursos econòmics de l'estat i de les beques.

En aquest sentit s'acorda demanar als grups parlamentaris del Congrés dels Diputats que en el document de propostes que la Comissió per a la Reconstrucció Social i Econòmicaelevarà al ple, votin a favor de la modificació del redactat de la proposta 18.1 per tal de no escloure els centres concertats de l'increment de recursos públics destinats a l'educació i a les beques.


Acord Municipal-ERc hi ha votat abstenció de la moció presentada pel grup majoritari en favor de l'Escola Concertada argumentant que són partidaris d'enfortir l'educació pública com a columna vertebral del sistema educatiu a Catalunya.

 

Participació