S'obre la piscina municipal de Can Bosch de Santa Maria de Palautordera amb cita prèvia

S'ha de reservar la plaça a través d'una APP que ha habilitat l'Ajuntament

Piscina municipal de Can Bosch, a Santa Maria de Palautordera
Piscina municipal de Can Bosch, a Santa Maria de Palautordera | Jordi Purtí / arxiu
Redacció
10 de juliol del 2020
Actualitzat a les 17:46h

L'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera obre aquest dissabte 11 de juliol la piscina municipal de la urbanització Can Bosch, després d'haver obert ja la piscina de la Fontmartina el passat 24 de juny. Enguany però, la situació provocada per la COVID-19 condiciona i modifica substancialment les condicions per accedir a les piscines municipals.

La normativa estatal en matèria de seguretat sanitària estableix en molts àmbits limitacions en l'aforament i en la necessitat de demanar cita prèvia. Les piscines recreatives d'estiu no en són una excepció. En aquest cas la normativa obliga també a establir franges horàries d'ús d'aquest servei per tal de controlar l'aforament i delimitar dins la zona recreativa de la piscina parcel·les per a cada usuari o grups d'usuaris.

Per tal de fer viable aquest servei, l'ajuntament ha posat en funcionament una aplicació mòbil on tothom que hi vulgui accedir podrà reservar un espai a través d'una plataforma ja està disponible i la podeu trobar aquí.

D'aquesta manera el consistori vol garantir el compliment del marc legislatiu excepcional provocat per la COVID-19 amb l'ús i gaudi per part de tothom del servei de piscina municipal.