L'Ajuntament de Riells i Viabrea anuncia subvencions municipals per a pal∙liar els efectes de la Covid‐19

La mesura va destinada a empreses i autònoms del poble i pot arribar a un  màxim de 600 euros

Ajuntament de Riells i Viabrea
Ajuntament de Riells i Viabrea | Jordi Purtí
Redacció
09 de juliol del 2020
Actualitzat a les 19:01h
L'Ajuntament de Riells i Viabrea ha obert un procés per adjudicar ajudes municipals a aquells  empresaris que van veure afectada la seva activitat durant els mesos de confinament per la  Covid‐19. Aquesta subvenció municipal, destinada a pal∙liar els efectes econòmics causats pel  coronavirus al teixit empresarial del poble, ja ha rebut set peticions.

La Junta de Govern Local en sessió ordinària celebrada el passat 10 de juny de 2020, va aprovar  les bases específiques reguladores de la concessió de subvencions en règim de concurrència competitiva destinada a les activitats econòmiques de Riells i Viabrea amb l'objectiu de pal∙liar els efectes econòmics causats pel confinament. En aquest sentit, l’ajuntament fa una aportació màxima de 14.000 euros a repartir entre totes les sol∙licituds presentades.

Aquest import es repartirà de la següent manera: 200 euros pel període inicial mínim d'1 mes sense activitat (amb un màxim de 600 euros), 100 euros per cada període de 15 dies naturals a partir del primer mes de tancament (amb un màxim de 600 euros). El període de tramitació acabarà el dia 31 de juliol. 



 
Arxivat a